Høystålet verksted og gårdsutsalg
Høystålet verksted og gårdsutsalg

Høystålet verksted og gårdsutsalg

Velkommen til Lofotens verkstedsutsalg for ull og håndverk, på Steineveien mellom Stamsund og Leknes på Vestvågøya. Her har vi gårdsbutikk med kjøttvarer og saueskinn fra sauene, såper, sølvknapper og litt lokale småvarer. 

Butikken rommer et bredt utvalg av håndstrikkede og vevde ullvarer, garn og strikkemønstre. I tillegg til varer man finner på vår nettbutikk selger vi unike gensere, luer, sokker, skjerf og garn av eksperimentelle fargepartier.

På gården er den gamle låven bygd om og heter nå Høystålet, her bor en flokk med gammelnorsk sau. De går ut og inn som de selv vil og har rom rett under butikken og verkstedet. I Høystålet selges fantastiske garn av lokal ull og kjøtt og skinn fra villsauene. I tillegg til garn har vi strikkepakker og ferdig strikkede produkter som gensere, luer, skjerf og votter. Vi selger og våre vevde produkter som sjal, skjerf og pledd.

Vi tar imot grupper, små og store for foredrag og historieformidling. Her blir dere møtt av Ragnhild som vil introdusere dere til ullproduksjon og historien bak.  Vi kan skreddersy besøk etter ønske, ta kontakt for en prat.